vrijdag 5 oktober 2018

THEATER in Bredene

Op vier oktober vieren we werelddierendag! Net op die dag gingen we naar het theater in het Staf Versluyscentrum in Bredene. Had het met dieren te maken...?
Er waren wel veel pluimen te zien...kippen??

Nee hoor!

Door een wolkbreuk "wolkenloos" geworden, zoekt engel Frivola onderkomen op de mooi-weer-wolk van Nestor. Gedaan met de hemelse harmonie. Beide engelbewaarders zijn even verschillend van elkaar als hun beschermelingen op aarde: de zesjarige Linda, fel, energiek en onberekenbaar en de immer op correctheid en orde gestelde butler, meneer Stevenson. Samenleven, al dan niet op een wolk, is verre van makkelijk. Compromissen sluiten al evenmin. Zeker niet als de nieuwkomeling de strakke huisregels voortdurend met de voeten treedt. Nestor ziet geen andere mogelijkheid  dan zijn gebeitelde gewoontes een beetje aan te passen. Hij kan niet anders dan vaststellen dat zo'n aanpassing best prettig kan zijn...

Het stuk werd gebracht door theatergezelschap Kip met Kop!
In het stuk speelden acteur Wim Van de Velde (uit Familie) en actrice Elise de Vliegher. Live pianomuziek werd gebracht door Werner Huysmans. De techniek in de zaal werd verzorgd door Ludo Van Craen.

Vervoer werd geregeld door de stad Bredene!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten