maandag 13 maart 2017

WEEK van de GEZONDE voeding

WERELDKEUKEN met VIS

Naar aanleiding van de week van de gezonde voeding deden we in de kinderkeuken van Duin en Zee mee met een workshop rond "wereldkeuken met vis".
We maakten vis klaar op allerlei manieren gelinkt aan verschillende landen als: Vietnam, Japan, Afrika, Sydney- Australiƫ.
De jongens kregen eerst een degelijke uitleg om hun productkennis wat bij te schaven, dan moesten ze koken, nadien proeven en tenslotte de zaal opkuisen en de vaat doen.
Wat waren onze jongens weer flink! De juf was erg trots dat iedereen proefde van alle gerechtjes.
We reden van de school naar Duin en Zee met de fiets, juf Nadia en meester Paul hielpen mee om er een veilige fietsrit van te maken.

Sfeerbeelden en recepten:











Onze fietsketting-hersteller Zias




KOOK-SELFIE


juf Nadia met Gabriel


Jongens kunnen koken!!













Tamerlan was de afval-sorteerder




Jordan en Sean deden de vaat!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten